Bel me terug

Stap eenvoudig en foutloos over op de werkkostenregeling

Geen handmatige toepassing van de WKR

Met de WKR-Weter worden alle declaraties automatisch aan een WKR-categorie toegewezen. Dit is gekoppeld aan de kostensoort die de declarant heeft gekozen. Alle kostensoorten hoeven slechts eenmalig door de beheerder te worden toegewezen aan een WKR-categorie. Benieuwd hoe de WKR-Weter precies werkt? Lees hier meer.

Voorkom fouten

De werkkostenregeling bestaat uit een wirwar van uitzonderingen en voorwaarden. Reiskosten kunnen bijvoorbeeld vallen onder gerichte vrije stellingen (openbaar vervoer), intermediaire kosten (parkeren met een leaseauto) en belastbaar loon (parkeren met een privéauto). Met de WKR-Weter voorkomt u een foute toepassing van de werkkostenregeling, die zelfs zou kunnen leiden tot een naheffing van 80%.

Voorkom een naheffing van 80% door realtime informatie

Ook een verlate verwerking van de werkkosten kan leiden tot een overschrijding van de vrije ruimte. Vanaf het moment dat de declarant een declaratieformulier aanmaakt, heeft u inzicht in de openstaande werkkosten met bijbehorende WKR-categorieën.

Bespaar tijd en geld

Omdat er geen handmatige verwerking van gedeclareerde werkkosten is, bespaart u veel tijd en geld. Bonnen hoeven niet handmatig te worden beoordeeld en toegewezen aan een WKR-categorie. De WKR-Weter is gekoppeld aan elk boekhoudsysteem.

Alle voordelen van digitaal declareren

Uit onderzoek van de Aberdeen Group is gebleken dat bedrijven 65% besparen met digitaal declareren ten opzichte van het papieren declaratieproces. Werknemers hoeven geen bonnen meer te bewaren en u meer controle over de uitgaven. Daarnaast biedt SRXP creditcardondersteuning, worden vreemde valuta automatisch omgerekend en kunt u eenvoudig buitenlandse BTW terugeisen. Lees alle voordelen van digitaal declareren op de website van SRXP.

Supersnelle uitrol

Dankzij ons ervaren en gespecialiseerde team kunnen wij een snelle uitrol realiseren zonder dat u er omkijken naar heeft.

Ervaar zelf alle gemakken en de eenvoudige workflow!

Plan een online demo