Bel me terug

Welkom bij SRXP

SRXP is de meest gebruiksvriendelijke mobiele en online declaratieoplossing. Met SRXP wordt het hele declaratieproces gedigitaliseerd, vanaf het fotograferen van de bon tot het exporteren van de goedgekeurde declaraties naar de boekhoudsoftware.

Daarnaast hebben we speciaal voor onze Nederlandse klanten de WKR-Weter ontwikkeld. Overstappen op de werkkostenregeling is met deze tool eenvoudig en gebeurt zonder fouten. Uw financiële administratie is direct klaar voor de WKR.

titel

Nog geen vijf jaar geleden zijn wij als drie ambitieuze studenten begonnen met SRXP. Nu bestaat ons team uit 11 medewerkers en worden we in 90 landen gebruikt door meer dan 2000 bedrijven. Ons succes hebben we te danken aan de combinatie van een fantastisch product en een geweldig team.
Pieter Verbruggen - Founder & CEO, SRXP

 

SRXP is op zoek naar versterking van het development team. Kijk op de vacaturepagina op www.srxp.com naar de functieomschrijvingen.

Manifest

Wij vechten tegen bonnetjes, hebben een hekel aan inefficiënte bedrijfsprocessen en omhelzen het digitale tijdperk.
Wij willen bekend zijn om onze gebruiksvriendelijkheid, persoonlijke support, efficiëntie en innovatie.
Wij bieden de meest gebruiksvriendelijke en veilige oplossing voor het indienen en verwerken van bedrijfsdeclaraties.

Co-creatie: u heeft invloed

SRXP is de meest gebruiksvriendelijke declaratieoplossing door jarenlange co-creatie met klanten. Tips en wensen van klanten wordt verwerkt in onze innovaties. Co-creatie is mogelijk doordat alle ontwikkeling en innovatie van de software in huis gebeurt; door SRXP-ontwikkelaars en in samenspraak met klanten.

Dit heeft geresulteerd in de meest gebruiksvriendelijke en efficiënte declaratiesoftware die er is. Is er toch een vraag? Dan biedt SRXP persoonlijke support via telefoon of e-mail zodat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

SRXP biedt hulp bij invoering WKR

Uit gesprekken met onze klanten werd snel duidelijk dat we kunnen helpen met de invoering van de werkkostenregeling. Voor elke declaratie en factuur handmatig bepalen in welke WKR-categorie die thuishoort, is tijdrovend en foutgevoelig. Met de WKR-tool wordt de invoering van de WKR sterk vereenvoudigd en is het makkelijker om de jaaraangifte in orde te maken.

SRXP wordt gebruikt in 90 landen door meer dan 2500 bedrijven